Home » Blog » Ascentie » Over op reis zijn, jouw ascentiereis!
Over op reis zijn, jouw ascentiereis!

Over op reis zijn, jouw ascentiereis!

door | 19 apr, 2022 | Ademhaling, Ascentie

Aangepaste versie van eerder gepubliceerd artikel op 14-4-2021 – www.lichttaal-online.com

Ascentie

Velen weten het niet, maar wij mensen zijn al jaren bezig met onze Ascentiereis! Het thuisbrengen van eigen zielendelen, het verhogen van frequentie. Verbinding maken met de delen die uitgezonden zijn om te gaan ervaren en het weer thuis verwelkomen van deze delen. Hen uitnodigen thuis te komen in de stilte van de onvoorwaardelijke liefde. Wist jij dat je al heel lang op reis bent?

De Ascentiereis van jou en jouw zielenfamilie

De reis is begonnen toen we uit de Bron vertrokken als een Godsvonk, een deel van de Bron, waar ALLES IS DAT IS. Dat deel heeft andere delen uitgezonden om te gaan ervaren, af te dalen – descentie – om ervaringen te creëren. Deze delen hebben ook weer andere delen uitgezonden om nog meer ervaringen te gaan creëren en zijn uiteindelijk op de Aarde in 3D belandt. Jij bent één van deze delen en je bent verbonden met al deze delen, het zijn je zusters en broeders, jouw zielenfamilie. Wist je dat je een Zielenfamilie hebt die niet persé in je Aardse familie aanwezig hoeft te zijn?

Thuisbrengen kan hard werken zijn

Kortom, al jouw ervaringen, die jij op dit moment op Aarde ervaart, hebben te maken met het thuisbrengen van de ervaringen van die delen. Wel handig om te weten waar je mee bezig bent in deze chaotische tijden! Er zijn namelijk een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden om het jezelf wat gemakkelijker te maken, er wat makkelijker doorheen te gaan. Dat wil niet zeggen dat het persé ook gemakkelijk is, Ascentie. Nee! Ascentie is soms hard werken, maar wat mij betreft wel met een dankbaar resultaat en een leven dat door de jaren heen veel liefdevoller is geworden, zelfs in deze hectische tijden.

Herken jij dat je op jouw ascentiereis bent?

Als jij geraakt wordt door deze woorden ben jij ook op jouw Ascentiereis. Het kan zijn dat je boosheid voelt opkomen, dat je verdrietig wordt, of dat je het niet kunt geloven, maar toch ergens wel een gevoel hebt dat het misschien toch zo zou kunnen zijn, zou het werkelijk? Of dat je liefde voelt, ineens begrijpt waarom je leven is zoals het is. Misschien wordt je juist blij en wil je meer weten. Als jij dit leest, ben jij op reis om te Ascenderen. Je frequentie te verhogen en alle ervaringen van jouw zielendelen thuis te laten komen!

Wat kan jij doen?

 • Ademhaling

Terugkomend op hoe de reis wat gemakkelijker gemaakt kan worden. Het eerste wat ik leerde was te Ademen! Er zijn meerdere ademhalingen te gebruiken. Door de neus in en uit ademen, in verbinding met de Ziel wordt ook wel de Adem van Leven, of Bewuste Adem genoemd. Het is een ademhaling die je in verbinding brengt met de Bron en die erg ondersteunend is bij het thuisbrengen van de zielendelen. Door in te ademen door de neus en uit te ademen door de neus of de mond geeft dit een signaal af aan het lichaam van rust en veiligheid. En dat is juist wat de Zielendelen nodig hebben om te gaan integreren in het geheel (thuiskomen).

 • Onderscheidingsvermogen en zelfreflectie

Verder hielp het mijn enorm om mijn onderscheidingsvermogen en zelfreflectie te ontwikkelen. Wat gebeurt er in je leven en waarom gebeurt het! Welke keuzes maak je, waarom heb je die keuze gemaakt en wat is het effect van die keuze? Hoe reageer je op situaties, zie je wat er bij je aangeraakt wordt en waarom je op een bepaalde manier reageert! Zijn er herhalingspatronen in je leven? Door te onderscheiden wat goed voor je is en wat niet en daar bewuste keuzes op te maken heb je al heel veel invloed op hoe jouw Ascentiereis zich ontvouwd. Zonder zelfreflectie ben je niet in staat om veranderingen in gang te zetten.

 • Zelfliefde

De keuze voor Zelfliefde was een hele belangrijke keuze. Daar werd veel verandering door in gang gezet. Elke keer jezelf afvragen of het liefdevol is voor jezelf en daar stap voor stap je keuzes op baseren! Wauw, wat een transformatie kan dat teweeg brengen. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor je omgeving. De één zal er dankbaar voor zijn en de ander zal het niet waarderen, maar ja, dat hoort bij het leven. Niet iedereen hoeft het met elkaar eens te zijn.

 • Zelfwaardering en acceptatie

Het had tot resultaat dat ik mezelf meer ging waarderen en vooral ook stap voor stap mezelf meer ging accepteren. Accepteren dat ik zeer gevoelig ben en nog niet geleerd had hoe ik daar op een liefdevolle manier mee om kon gaan. Het was geen reis van een dag, een week of een maand, maar een reis van jaren, een reis die nooit eindigt. Tijdens je Ascentiereis ben je constant in verandering, van moment tot moment. Niets is zoals het was en zal nooit meer worden zoals het geweest is. Het is een reis van transformatie!

Wat is nog meer belangrijk tijdens het ontwaken van jouw zielendelen?

 • Ben je in contact met je Ziel?
 • In verbinding met de Aarde?
 • Bereidt om keuzes te maken?
 • Ben je bereidt om te veranderen?
 • Geloof je dat het leven mooi kan zijn?
 • Denk je dat jij het verdient om een goed leven te hebben?
 • Geloof je dat alles kan veranderen als jij in staat bent om het te ontvangen?

Vergeet niet te luisteren!

 • Ben je thuis?
 • Hoor jij de verhalen die de zielendelen je willen vertellen?
 • Luister je?, ze blijven op jouw deur kloppen tot jij hen hoort en naar hen luistert! Totdat jij hen uitnodigt thuis te komen en verwelkomt in jouw armen in de stilte van onvoorwaardelijke liefde!

Een multi-dimensionale reis – gaven en talenten ontwaken

Door mijn Ascentiereis zijn er al vele Zielendelen bij mij thuisgekomen en is er Lichttaal in mij ontwaakt. Ben ik in staat om verbinding te maken op een diepere laag en in andere dimensies te werken. Dit is het doel van mijn Ascentiereis. Mezelf ontwaken, de talenten en gaven te activeren en te gaan gebruiken voor mezelf en anderen. Om hiermee de Ascentiereis van mezelf en anderen te ondersteunen.

Ik ben dankbaar en voel me waardig

Wil je ook ervaren hoe het is om met een multidimensionale ascentie coaching sessie ondersteunt te worden, neem dan contact op via sinka@centrum-asl.nl

Met Liefde, Sinka

Over Sinka

Sinka 't Hooft-Benne

Sinka is verbonden met Heilige Geometrie, Geascendeerde Meesters en de Elementale Rijken, waaronder, Engelen, Draken, Eenhoorns e.a.

Zij brengt Lichttaal tot expressie die helend, verhelderend, bewustvormend, coderend en informerend is.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin