Transformeren naar multidimensionaal leiderschap

Multidimensionaliteit is "normaal"
9

In het 5 Dimensionale Christuslicht

Authentieke keuzes maken, ongeacht wat anderen daarvan vinden maakt het mogelijk dat alle delen (van jezelf) thuis kunnen komen in de onvoorwaardelijke liefde die jij bent.

9

Transformeren brengt Zuiverheid aan het Licht.

Door te transformeren de antwoorden in jezelf vinden en daar ook naar luisteren. Herken via het contact met jouw innerlijke zelf de volgende stap in woord, gevoel, als fluitering en weten.

9

Zelfliefde is Heling

Transformeren met Zelfliefde is de eerste stap naar onvoorwaardeljke liefde. Via compassie voor jezelf ontstaat liefde voor anderen. Heelheid is in Liefde ontvangen (ook als het “even” niet fijn is).

Zelfliefde is de basis

Transformeren naar authentiek en soeverein leiderschap via jouw ascentiereis.

Ascentie, of te wel, heel worden. frequentie verhogen, dualiteit ontstijgen. De wereld verandert en je wordt uitgenodigd om de volgende stap te zetten.
Hoe de volgende stap er voor jou eruit ziet, weet ik niet, maar ik weet wel wanneer jij die stap maakt, je meer vanuit jouw innerlijke heelheid jezelf en anderen met jouw passie, gaven en talenten kunt begeleiden naar een liefdevol leven. Wanneer jij bereidt bent jezelf te ontdekken in de liefdevolle omarming die Centrum Authenticiteit Soevereiniteit en Lichttaal mogelijk maakt gaan er deuren open naar nieuwe perspectieven, nieuwe mogelijkheden maar ook nieuwe uitdagingen.

“Het is mijn missie om vrouwen te coachen en te faciliteren in de transformatie naar authentiek en soeverein leiderschap, zodat zij op authentieke wijze zichzelf en anderen kunnen faciliteren naar liefde.”

Transformeer eerst zelf en help dan anderen met hun  transformatie.

 “Met vallen en opstaan”,   “door schade en schande”, “een geloof dat bergen verzet”,  “de laatste loodjes wegen het zwaarst” .

Of te wel! Je hebt geloof en vertrouwen nodig dat je het kunt, ook als het een keer “of vaker” niet lukt. Doorzettingsvermogen om telkens opnieuw jezelf op te rapen en er weer voor te gaan. Weten dat je het in je hebt, maar nog wat werk te doen hebt om daar te komen, is oké! Want in de tussen tijd ontwikkel je leiderschap over jezelf en die heb je nodig om je dromen waar te maken.

Dus …. DROOM GROOT is de uitnodiging.

Ik wil graag, met mijn ervaringen, met je mee bewegen!

Authentiek

Je bent van Goddelijke Oorsprong en Authentiek en Weet dat jij de enige bent die kan doen wat jij kan!

In contact

In contact met jouw innerlijke wijsheid breng je jouw wijsheid tot expressie op een manier die jou en anderen doet verwonderen.

Met liefde en compassie

Je weet dat een ieder zijn eigen pad bewandelt en eert de reis met liefde en compassie, zodat een ieder de ervaringen op kan doen die de ziel voedt

Authenticiteit en Soevereiniteit

Je ontdekt jouw Authenticiteit, jouw Goddelijkheid en daarmee jouw passie en vreugde in het Leven.

Ervaringen van mijn klanten

“Transformeren is beweging toestaan”

Dank je wel dat je er vanmorgen voor mij wilde zijn. Ik ben gaan wandelen en er is veel in beweging gekomen. Ik heb bewust meerdere momenten tijd voor mezelf gemaakt. Er is weer rust en vertouwen. ♥ Dankbaar

Na een aantal dagen: Ik ben nog heel moe, het gaat allemaal nog door. Ik kan het geheel nu gelukkig meer en meer bij mezelf houden. Ik durf meer in overgave te gaan en te vertrouwen. Voor mijn hoofd blijft het af en toe lastig. Het is ook voelen wanneer ik iets wil “doen” of delen vanuit controle, angst e.d. of dat het ook vanuit hart/ziel komt.

Moniek

“Transformeren is meetrillen”

Het meest bijzondere aan de behandeling was dat ik voelde dat mijn lichaam/cellen gingen trillen op de frequentie van haar stem. Ze zong en het voelde alsof ik op een grote speaker lag…dat klinkt maf en is lastig uit te leggen. Zet muziek aan en leg je hand op de speaker, die trilling voelde ik door heel mijn lijf. Ik kon heel goed ontspannen, wat voor mij erg bijzonder is en ik zag allemaal snelle, korte beeldfragmenten die te maken hadden met mijn verbinding met alles en iedereen. Dikke lijnen voor mezelf, iets dunnere voor familie en zo verder, hoe dunner, hoe verder het van mij af stond. Haar gezang maakte de verbindingen weer schoon en helder en heel. Super bizar, apart, mooi, lief en een beetje eng.

Claudia

Ben jij er klaar voor om de leiding te nemen?

Dat wat jij nodig hebt is er al. Je hoeft het alleen maar wakker te maken, er in te geloven en het tot expressie te brengen! En dat alles wordt in een natuurlijke flow geactiveerd.

Hoe geweldig kan het zijn om in verbinding te ontvangen.

In samenwerking en gelijkwaarheid

Veelgestelde vragen

Wat is transformeren?

Alles heeft een bepaalde frequentie en die frequentie kan goed voor je zijn of niet, bijvoorbeeld verstorend, ziekmakend, of zelfs vernietigend . Transformeren is het verhogen van de frequentie, wat helend is en/of je in contact brengt met liefde.

Wat is multidimensionaliteit?

Het bewustzijn is onderverdeeld in meerdere dimensies. We zijn in transitie van de 3e naar de 5e dimensie. Er wordt gesproken over 12 dimensies, maar wie zegt dat er niet meer zijn en is het bewustzijn helemaal niet begrensd! De 3e dimensie is het leven in dualiteit. Via de 4e dimensie verandert het bewustzijn en wordt er individueel en collectief meer gekozen voor liefde en eenheid, waardoor het bewustzijn zich verhoogt naar de 5e dimensie. Die verschillende dimensies zijn allemaal tegelijkertijd aanwezig, maar niet iedereen is in staat zich met al die dimensies te verbinden. Je frequentie verhogen houdt dus in dat je bewustzijn zich uitbreidt en jij je in een hogere dimensie bevindt, voor dat moment. Doordat alle dimensies altijd aanwezig zijn is het aan de mens om de verantwoordelijkheid te dragen met welk bewustzijn je verbonden bent en wat je tot expressie brengt, Multidimensionaal wilt dus zeggen dat er contact gemaakt wordt met de dimensies die op dat moment passend zijn voor de expresiie van dat moment. In dit geval betekent het “welk bewustzijn uit welke dimensie(s) is gewenst om de transformatie mogelijjk te maken”.

Wat bedoel je met multidimensionaal leiderschap?

Persoonlijk leiderschap geeft aan dat je in staat bent om jezelf te leiden door jouw persoonlijke keuzes en je te ontwkkelen naar een betere versie van jezelf.

Innerlijk leiderschap wil zeggen dat jij je laat leiden door je gevoel (innerlijk) te volgen en dat de keuzes die je maakt hierop gebaseerd zijn, zonder dat je van tevoren weet hoe dat er uit gaat zien en wat het resultaat zal zijn.

Multidimensionaal leiderschap betekent dat je in contact bent met de meerdere dimensies van het bewustzijn en je laat leiden door de informatie die je ontvangt. Deze informatie is niet fysiek aanwezig, niet in woorden uit te leggen en komt van delen van jezelf die in jou aanwezig zijn. Via die delen wordt er verbinding gemaakt met het bewustzijn wat nodig is in een bepaalde situatie. Bijvoorbeeld voor heling, voor inzicht, voor transformatie, maar altijd voor het hoogste goed voor jezelf en anderen, zonder daarbij voorbij te gaan aan de zielenkeuze van de ander.

Kan iedereen multidimensionaal leiderschap ontwikkelen?

ja, hoewel iedereen authentiek is en dus iedereen zijn eigen  authentieke verbindingen heeft in de verschillende bewustzijnsvelden. Kom je bij mij dan zal je begeleidt worden door het Goddelijke Vrouwelijke, waarin het Goddelijk Mannelijke is ingesloten en zal je via dit bewustzijn in jezelf jouw authentieke soevereiniteit ontdekken. Dit kunnen dus hele andere bewustzijnvelden zijn. Vandaar dat ik het zo belangrijk vind dat je geen kopie van iets of iemand wordt maar dat je jouw eigen ascentiereis maakt om je te verbinden met jouw eigen bewustzijnvelden. En van daaruit jezelf tot expressie gaat brengen.

Wat bedoel je met authentiek en soeverein leiderschap?

Een ieder is uit één Godsvonk (soevereine oorsprong) ontstaan en naar de Aarde gekomen om te ervaringen en te ontdekken. Je bent als het ware uit de hogere frequenties afgedaald (descentie) en hier op Aarde in de 3e dimensie terecht gekomen. Dat houdt in dat je vanuit eenheid naar dualiteit bent afgedaald. Waarschijnlijk met als doel deze dualiteit te overstijgen en terug te gaan naar eenheid (soevereine oorsprong). Hierbij gaat het vooral om de innerlijke dualiteit te overstijgen, de buitenwereld maakt alleen maar jouw eigen dualiteit zichtbaar in de ervaringen die je aantrekt/creëert. Dit overstijgen, frequentie verhogen wordt ascentie (opstijgen/verhogen) genoemd.

Omdat een ieder uit één Godsvonk is ontstaan ben je soeverein, je komt uit de Goddelijke Oorsprong, de Bron, waar alles in potentie aanwezig is. Je bent authentiek omdat je bepaalde gaven, talenten en eigenschappen hebt meegekregen die alleen jij hebt. Jij bent de enige die kan doen wat jij kan!

Authentiek en soeverein leiderschap ontstaat door het toestaan, ontwikkelen en omarmen van jouw authentieke en soevereine gaven, talenten en eigenschappen. Deze bewust inzetten om jezelf te ontwikkelen en je frequentie in het dagelijks leven te verhogen. En uiteindelijk deze gaven, talenten en eigenschappen ook als dienstbaarheid voor anderen in te zetten.

Wat is Lichttaal?

Lichttaal is de Taal van de Ziel die direct door de Ziel/Hogere Zelf ontvangen wordt. Het gaat voorbij het denken waardoor het denken de informatie, sleutels en coderingen die voor je klaar liggen niet kan stoppen. Je bewustzijn zal veranderen in samenwerking met je Ziel.

Wat doe je tijdens een Lichttaal transmissie?

Ik open mezelf als kanaal voor het Hoogste Goed en de Hoogste Waarheid volgens de wet van Genade. Ik ben verbonden met degene die de transmissie gaat ontvangen en sta toe wat er door mij heen ontstaat. Daarbij ben ik wel volledig aanwezig als toeschouwer en ben mij bewust van de freqeuentie van de transmissie. Ik ben volledig verantwoordelijk voor wat er doorkomt, maar niet voor wat degenen die de transmissie ontvangt ermee doet.

Wat kan ik ervaren tijdens en/of na een transmissie

Het kan zijn dat je koud of warm wordt, of dat je tintelingen door je lichaam voelt stromen. Ook kan je bijvoorbeeld voelen dat er op een bepaalde plek in je lichaam gewerkt wordt. Er kunnen emoties ontstaan, bijvoorbeeld boosheid, verdriet, of pijn, maar ook vreugde of liefde. Ook is het mogelijke dat er een herinnering ontstaat van een moment uit dit leven of van een leven van een andere tijdlijn. Zelfs is het mogelijk dat je niets bewust ervaart en ook dat is helemaal oké. Het is belangrijk dat je in verbinding blijft met het voelen en je met de ademhaling in contact blijft met je lichaam. Je zal via de tranmissie geholpen worden om te ontspannen als dat nodig is.

Het kan zijn dat je direct inzichten ontvangt over een bepaalde situatie, maar het is ook mogelijk dat dit alles in de tijd na het ontvangen van de transmissie ontstaat. Bijvoorbeeld dat je gaat dromen of dat je emoties ervaart. Ten alle tijden is het belangrijk om je bewust te zijn van de transformatie waar je doorheen gaat en weet dat er altijd iets uit voortkomt wat jou verder zal helpen.

Ervaringen van mijn klanten

“Met liefde helen door frequentie te verhogen”

Al vanaf het moment dat je startte zag ik een adelaar boven mijn hoofd hangen. En het bleek later dat je de vogelstammen had uitgenodigd. Ik ervoer dat er aan mijn hoofd en aan mijn keelchakra gewerkt werd. Wat je ook benoemde is dat ik mag gaan spreken vanuit mijn ziel. Grappig, want dat is ook wat ik in de toekomst voor groepen wil gaan doen. Ik voelde wat pijntjes in mijn onderbuik, die ik de laatste dagen ook gevoeld had. Een soort van menstruatie gevoel, terwijl ik al 2 jaar in de overgang ben. Er was een flink gerommel, van korte duur, dit liep over in een warme stroming door heel mijn lichaam, het sterkste op mijn rug en hartstreek. Een enorm geluksgevoel kwam er over mij heen. En dat ervaar ik nu nog steeds.

Farisa

“In overgave toestaan wat komt”

Als eerste ervaarde ik een diepe val. Dit was heel rustgevend. Toen jouw handen naar mijn hoofd gingen werd alles paars. Mijn hoofd liep vol met de kleur paars en ik ervaarde rust, heel veel rust. Ik kwam terug in mijn jeugd. Ik zag mezelf als kind met kinderspeelgoed spelen, met mijn oudste broer, thuis op de werf. Heel rustig allemaal, relaxt. Heel voldaan gevoel.

Gerard

Ervaar de wonderlijke transformatie mogelijkheden en ontdek meer van jezelf.

Ken jezelf ! Want diep in jezelf weet jij wat jou volgende stap is.

Vraag een Zielentransmissie aan

Wat fijn dat je een Zielentransmissie aan wilt vragen.
Vul volledige naam, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres in van degene voor wie het is en verzend het formulier.

Het bericht is met succes verzonden. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om door te geven wanneer de transmissie te verwachten is en hoe de betaling te regelen.