Wat is intentie?

Intentie bepaald voor een groot deel jouw creatie, misschien zelfs wel helemaal. Het is de dat wat jouw wereld creëert. Toch zijn we ons niet altijd bewust met welke intentie we ons leven vormgeven. Onbewuste belangen spelen daarbij een grote rol. Natuurlijk is het hier ook weer van belang bewustwording toe te staan. Alleen dan zijn we in staat tot een zuivere creatie die onze diepste verlangens manifesteren. Het kan door een gedachte of door het te verwoorden gekozen worden, toch is dat niet leidend. Het is het gevoel, dat wat je echt bedoelt, wat jij werkelijk diep van binnen wilt bewerkstelligen. En daar kunnen eigenbelangen en/of angsten tussen zitten die de creatie beïnvloeden. Ook al had je hele goede bedoelingen.

Wat kan de frequentie ervan verlagen

Er zijn vele aspecten die de intentie in frequentie kunnen verlagen. De hoogste frequentie is zuiver en liefdevol. Daarmee zal voor het hoogste goed voor allen gecreëerd worden. Daarbij zijn geen eigenbelangen betrokken. Dan wordt een ieder gerespecteerd en wordt met compassie in neutraliteit geobserveerd. Hieronder worden een aantal aspecten benoemd die de intentie bewust of onbewust in frequentie kunnen verlagen. Wanneer er een verlagend aspect in de intentie aanwezig is zal de creatie niet het meest liefdevolle en zuivere resultaat hebben.

  • boosheid
  • schuld
  • angst
  • manipulatie
  • ontkenning

Dit zijn zeer algemene aspecten die ieder mens in zich heeft. Vandaar dat het hier van belang is om zelfreflectie toe te passen. Dat je bereidt bent om je de intentie achter je woorden en daden te onderzoeken. Niemand is perfect en eigenlijk is juist iedereen al perfect zoals je bent. De ervaringen in het leven zijn het doel. Die ervaringen geven de mogelijkheid om keuzes te maken. Heb je gekozen voor het verhogen van je frequentie dan is het van belang om je intentie te onderzoeken en eventuele verlagingen bewust te worden en op te lossen.

Door je bewust te zijn van je intentie beïnvloed je de manifestatie van je creatie

Gerelateerde artikelen