"De Bewuste Adem is de vervoerder van Multi-D Bewustzijn"

Wees verantwoordelijk voor de verbindingen die je maakt via de Adem
9

In Liefde Verbonden

Transformeer je angsten naar Liefde en wordt de bewuste Creator van jouw leven.

9

Bewust Leven

Kies voor Bewust Leven, waarbij jij de touwtjes in handen hebt en invloed uitoefent op de manifestatie van gezondheid, welzijn en overvloed.

9

Rust en Vrede

Ontmoet jouw Ware Zelf. Vind rust en vrede in jezelf. Vertrouw erop dat het Leven jouw precies brengt wat jij op dat moment nodig hebt.

Bewuste Adem
Met de Stroom mee

Stroom mee met de stroom van de Bewuste Adem

Het waterelement biedt ons stroming. Het stroomt om obstakels heen en zoekt zijn eigen weg die de minste weerstand geeft. Dat is het doel van de Ascentie Coaching die ik bied. “De Weg” met de minste weerstand volgen die jou brengt naar het hoogst mogelijke doel dat voor jou klaar ligt. Dat is niet weglopen voor de problemen, maar je perspectief veranderen over de situaties die je tegenkomt. Dat kan betekenen dat je leven op een gegeven moment chaotisch is, dan is De Bewuste Adem hetgeen die rust en overzicht brengt. Door de Adem toe te passen met een Bewuste Keuze, te ontspannen en te ontvangen zonder daarbij te weten hoe, wat en waar de stroom je brengt. Blijf aanwezig in het moment en creëer jouw leven met de intentie dat alles mogelijk is.

 

“Ontvang de Adem” via de Bewuste Ademhaling en maak contact met jouw Ware Multidimensionale Zelf. 

Waarom …. de Bewuste Adem

Na meer dan 30 jaar ervaring met de Bewuste Adem, ook wel “Adem van Leven” of “Adem van Compassie” ben ik dankbaar voor dat wat deze ademhaling mij gebracht heeft. Het contact met mijzelf is diep en vertrouwt geworden. Ik heb geleerd goed voor mezelf te zorgen en mezelf op nummer 1 te zetten als dat nodig is. Tjee, als ik terugkijk naar mijn leven en hoe zich dat heeft vorm gegeven. Nadat ik wist dat er iets moest veranderen kan ik zeggen dat de Bewuste Adem daar een basis voor heeft gevormd. Dagelijks helpt het mij bij mezelf te blijven/terug te komen en mij bewust met het kwantum veld te verbinden.
De reis is lang, maar er is nog meer mogelijk, er is nog meer te ontdekken en daar wil ik meer van weten.
Wil jij dat ook dan ben je van ♥♥♥ Welkom!

 

Waarom Bewuste Adem

Ervaar het contact met je Ware Multidimensionale Zelf in het Kwantumveld via
de diepe Bewuste Ademhaling en Lichttaal

Gronding

Aanwezig zijn in je lichaam. Verbonden met het Bewustzijn van de Aarde. Gaan voelen wat er zich in jou afspeelt om liefdevolle keuzes te kunnen maken.

Verankering

Contact maken met Hoger Bewustzijn en dat in je energieveld Integreren. Jij hebt de keuze wat er in jouw energieveld en lichaam aanwezig is.

Belichaming

En het Hoger Bewustzijn Belichamen. Het je eigen maken. Weten wie jij bent en welke verbindingen bij jou horen en welke niet.

hoe en wat….

We beginnen met een kort gesprek over wat je wilt ontvangen.

Tijdens de ademsessie is het mogelijk dat Lichttaal gesproken of gezongen wordt. Dit bevat informatie die voor je Ziel belangrijk is. Is er iets dat door jou persoonlijk gehoord dient te worden dan wordt dit via gesproken woord in de ademsessie tot expressie gebracht.

Ervaar een Bewuste Ademsessie met het Bewustzijn van Moeder Aarde in een Lichttaal Song.

Deze opname is in stroom met intentie gemaakt en bevat vooral gezongen Lichttaal. De Lichttaal bevat de informatie en coderingen die gewenst zijn om het bewustzijn van Moeder Aarde te ontvangen. Het begint met een korte inleiding om de ademhaling toe te passen. Laat gedurende de song het natuurlijke ritme van jouw adem tijdens het luisteren ontstaan.

(voor betere kwaliteit met een hoofdtelefoon beluisteren)
TIP: Luister in de browser als je geen Soundcloud account hebt

Met de Bewuste Adem met Lichttaal de rust en ruimte vinden meer van je Multidimensionale Zelf te ontvangen.

Ontvang de wijsheid uit de Stilte.

Veelgestelde vragen

Hoe gaat de Bewuste Ademhaling?

De Bewuste Adem is de “natuurlijke ademhaling” die een baby ademt. Je ademt in via de neus en ademt uit via de neus of mond. Je laat de adem doorstromen tot in de buik, diepe ademhaling genoemd. Bij de inademing bolt de buik omhoog en bij de uitademing zakt de buik weer in. In de loop van het leven verandert deze ademhaling “meestal” in een hogere ademhaling die niet verder komt dan de borstkas. 

Wat doet de Bewuste Ademhaling voor je lichaam?

Via deze ademhaling regel je het vochtgehalte in je organen en geef je een signaal van rust af aan de hersenen. Verder maak je met elke ademhaling een keuze voor het leven.  

Wat doet een hoge ademhaling?

Met een hoge ademhaling, die niet verder stroomt dan de borstkas, geef je een signaal van angst aan de hersenen en zal je lichaam, vaak onnodige processen in gang zetten die nodig zijn bij angst. Dit heeft tot gevolg dat je onbalans creëert in lichaam en geest.

Wat doet de Bewuste Adem nog meer?

Het is de bedoeling dat je in je lichaam aanwezig bent op Aarde.
Bij traumatische gebeurtenissen gebeurt het regelmatig dat je voor een gedeelte uit je lichaam gaat, omdat het teveel prikkels zijn om te verwerken bijvoorbeeld. Dat is een “normale reactie” die op dat moment nodig kan zijn. Wordt dit contact met het gedeelte dat voor een moment vertrokken is niet hersteld kan dat gevolgen hebben voor je gezondheid en welzijn, waardoor er onbalans onstaat en op den duur ziekte/niet-heel zijn.

Met de Bewuste Adem kunnen deze getraumatiseerde delen zich weer met het geheel verenigen, waardoor er een nieuwe balans ontstaat, dus heelheid.

Is er nog meer mogelijk?

Als je de Bewuste Adem eenmaal eigen hebt gemaakt ben je in staat om jezelf met de ademhaling in balans te houden tijdens chaotische situaties. Verder kun je de Bewuste Adem gebruiken om je je te verbinden met het kwantumveld waarin alle creaties hun begin vanuit eenheid vinden. Bewust Creëren wordt mogelijk als je begint te begrijpen dat je een deel van het kwantumveld bent en je creëert met je gedachten, je uitspraken, je oordelen en je voelen. Alles wat je bekrachtigt door er aandacht aan te geven heeft invloed op het creëren van jouw leven en dat wat je manifesteert.

En bij integratie?

Door deze ademhaling wordt een diepe ontspanning van lichaam en geest mogelijk. Hierdoor wordt het makkelijker de delen thuis te ontvangen, te integreren in het geheel dat je al bent. Dit kunnen delen zijn van je huidige leven, maar ook delen uit andere levens/tijdlijnen/dimensies die veel ervaringen voor je opgedaan hebben en je daarmee heel dienstbaar zijn.

Vraag een Zielentransmissie aan

Wat fijn dat je een Zielentransmissie aan wilt vragen.
Vul volledige naam, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres in van degene voor wie het is en verzend het formulier.

Het bericht is met succes verzonden. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om door te geven wanneer de transmissie te verwachten is en hoe de betaling te regelen.