Persoonlijke Zielentransmissie

Die ene Godsvonk waar jij uit ontstaan bent is uniek!
9

In contact met de Ziel

Weet wie je bent en wat jij belangrijk vindt. Ontdek je passie door te ontvangen, te luisteren en te doen.

9

Communiceren met de Ziel

Begin te vertrouwen op wat je voelt, hoort en weet! Het contact met de Ziel brengt communicatie op gang die op wijsheid gestoeld is.

9

Vertrouw Jezelf (je Ziel)

Door aanwezig te blijven in het contact en de communicatie ontstaat er op een natuurlijke manier vertrouwen in jezelf en verandert jouw werkelijkheid.

ZIELENDOEL
Ontvouwing

De ontvouwing naar meer van Jezelf!

 “Kan jij zoveel van jezelf houden dat je meer van jezelf wilt ontvangen”? Het is geen moeilijke vraag, maar het vraagt wel een commitment als het antwoord JA is. Een commitment met jezelf en je Ziel, want jouw Ziel heeft jou antwoord ook gehoord. Een persoonlijke Zielentransmissie zal je meer bewust maken van de communicatie van jouw Ziel met jou en zal de delen wakker maken die klaar zijn om zich bij jou te voegen om samen jouw toekomst te creëren. Jouw Ziel houdt zoveel van jou dat het je zal herinneren aan de keuzes waar jij blij van wordt.
Deze Persoonlijke Zielentransmissie zal jou herinneren aan de Zielenkeuzes die jij gemaakt hebt en jouw Ziel zal jou supporten, aanmoedigen en ondersteunen jouw weg op een liefdevolle manier te bewandelen.

“Ontvang direct de liefde van je Ziel en laat de ontvouwing met een natuurlijke stroming ontstaan.”

De Lichttaal ontvangen!

Tijdens een Zielentransmissie wordt er afgestemd op de persoon voor wie de Zielentransmissie is en is daardoor heel persoonlijk. Er wordt via de Lichttaal informatie, sleutels en coderingen doorgegeven die bestemd zijn voor het hoogste goed voor deze persoon en via het Hogere Zelf direct met de Ziel communiceert. Het Hogere Zelf heeft de regie over hoe het ontvangen en uitgepakt wordt. Er wordt een ontvouwing op gestart die heel persoonlijk en niet door anderen te beïnvloeden is. Doordat de Lichttaal direct met de Ziel communiceert wordt het verstand omzeilt, waardoor je met je denken dit niet kunt beïnvloeden!

De Lichttaal kan doorkomen via woorden, geluiden en tekens en er kan gesproken en/of gezongen worden.

Lichttaal ontvangen

Jouw Ziel weet waarvoor jij naar de Aarde gekomen bent!

In contact

In contact met jouw Ziel kan de communicatie met je Ziel zich ontwikkelen tot een waardevolle samenwerking.

Communicatie

Door te communiceren met je Ziel ontdek je de innerlijke wijsheid die in je aanwezig is. Door dit te gaan ervaren bouw je vertrouwen op.

Vertrouwen in relatie

Vertrouwen is een belangijk element in een relatie. Wanneer je relatie met je Ziel een wederzijds vertrouwen is geworden ontstaat magie!

Ervaringen met een Zielentransmissie

“Als een liefdevolle omarming”

“Vanaf het begin was er een gevoel van omarming, zo liefdevol dat er spontaan tranen in mijn ogen waren. Even later voelde ik wervelingen van energie. Weer een moment later ontroering en tegelijkertijd een soort van afscheid nemen van wat was. Af en toe was er een lichaamsdeel wat verschoof terwijl ik daar geen beweging voor maakte, of het vanzelf plaatsvond. Er was een verschuiving van sfeer/dimensie waar ik in terecht kwam. Later weer momenten van ontroeringen en gevoel van zo ontspannen in mezelf te zijn.

Zomaar een geluksgevoel en op een ander moment een verdrietig gevoel, zonder daar in te verdwijnen, omdat je voelt dat er iets vertrekt/afscheid, om daarna zomaar weer ontroert te zijn.”

Anna

“In een vloeiende lijn naar overgave”

Ik voelde dat ik vanochtend uitgenodigd werd om nogmaals de transmissie te luisteren.
Het voelde eerst als een soort (verder) intrekken in mezelf.
Bij mijn hartgebied “rommelde” het. Eerst dacht ik, “nou, dat sluit me nu alleen maar”, maar dat was vanuit mijn hoofd.
Vervolgens kwam er een overgave. Dit alles in een vloeiende lijn.
Ik kreeg het beeld van een bloem waar weer wat blaadjes verder open gingen staan, ontvouwen.
Ook bemerkte ik een klik. Kan het niet verder duiden, dat hoeft volgens mij ook niet. Heel subtiel en fijn werkt de transmissie in mijn Zijn door. Moeilijk uit te leggen. de transmissie activeert mij, van binnenuit. Alsof er een roep is, waardoor ik net als een bloem weer weet dat het tijd is om te gaan bloeien.”

Moniek

Ben jij er klaar voor om samen met je ziel verder te gaan?

Samen met je ziel het leven vorm geven in een vloeiende lijn naar een nieuwe werkelijkheid.

Wil jij ook samen met je Ziel het ascentiepad bewandelen?

samen ben je nooit alleen!

Veelgestelde vragen

Moet de persoon waarvoor de Lichttaal transmissie gemaakt wordt aanwezig zijn op het moment dat de transmissie gemaakt wordt?

Nee, je hoeft niet lijfelijk aanwezig te zijn op het moment dat de transmissie gemaakt wordt. Tijdens het maken van de transmissie wordt op de persoon afgestemd en wordt deze als audio bestand opgenomen.

Hoe komt de persoonlijke transmissie in mijn bezit?

Na de betaling wordt er een link gestuurd naar een pagina waar je gevraagd wordt om een aantal persoonlijke gegevens in te vullen, zodat bekend is hoe je te bereiken bent en naar welk email adres de transmissie gestuurd kan worden.

Wat is Lichttaal?

Lichttaal is de Taal van de Ziel die direct door de Ziel/Hogere Zelf ontvangen wordt. Het gaat voorbij het denken waardoor het denken de informatie, sleutels en coderingen die voor je klaar liggen niet kan stoppen. Je bewustzijn zal veranderen in samenwerking met je Ziel.

Wat doe je tijdens een Lichttaal transmissie?

Ik open mezelf als kanaal voor het Hoogste Goed en de Hoogste Waarheid volgens de wet van Genade. Ik ben verbonden met degene die de transmissie gaat ontvangen en sta toe wat er door mij heen ontstaat. Daarbij ben ik wel volledig aanwezig als toeschouwer en ben mij bewust van de freqeuentie van de transmissie. Ik ben volledig verantwoordelijk voor wat er doorkomt, maar niet voor wat degenen die de transmissie ontvangt ermee doet.

Wat kan ik ervaren tijdens en/of na een transmissie

Het kan zijn dat je koud of warm wordt, of dat je tintelingen door je lichaam voelt stromen. Ook kan je bijvoorbeeld voelen dat er op een bepaalde plek in je lichaam gewerkt wordt. Er kunnen emoties ontstaan, bijvoorbeeld boosheid, verdriet, of pijn, maar ook vreugde of liefde. Ook is het mogelijke dat er een herinnering ontstaat van een moment uit dit leven of van een leven van een andere tijdlijn. Zelfs is het mogelijk dat je niets bewust ervaart en ook dat is helemaal oké. Het is belangrijk dat je in verbinding blijft met het voelen en je met de ademhaling in contact blijft met je lichaam. Je zal via de tranmissie geholpen worden om te ontspannen als dat nodig is.

Het kan zijn dat je direct inzichten ontvangt over een bepaalde situatie, maar het is ook mogelijk dat dit alles in de tijd na het ontvangen van de transmissie ontstaat. Bijvoorbeeld dat je gaat dromen of dat je emoties ervaart. Ten alle tijden is het belangrijk om je bewust te zijn van de transformatie waar je doorheen gaat en weet dat er altijd iets uit voortkomt wat jou verder zal helpen.

Als ik na het ervaren van de Zielentransmissie vragen hebt, waar kan ik dan terecht?

Je vragen kun je mailen naar sinka@centrum-asl.nl .

Als je begeleiding en coaching wilt ontvangen voor het transformeren van een bepaald thema wat naar voren komt en jezelf moeite hebt om naar een nieuwe balans te bewegen kun je altijd een afspraak maken voor een coachingssessie.

Ervaar de wonderlijke transformatie mogelijkheden en ontdek meer van jezelf.

Ken jezelf ! Want diep in jezelf weet jij wat jou volgende stap is.

Vraag een Zielentransmissie aan

Wat fijn dat je een Zielentransmissie aan wilt vragen.
Vul volledige naam, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres in van degene voor wie het is en verzend het formulier.

Het bericht is met succes verzonden. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om door te geven wanneer de transmissie te verwachten is en hoe de betaling te regelen.