Over mij

"Iedereen is ontstaan uit een Godsvonk van de Bron en heeft het volledige potentieel tot zijn beschikking."

Meer over Sinka

Mijn ascentiereis is lang geleden begonnen. DIt heeft mij mooie en minder mooie ervaringen gebracht. Ik heb inmiddels geleerd dat juist de minder mooie ervaringen geschenken bevatten. En door deze geschenken te ontvangen en uit te pakken blijken er meermaals diamanten tevoorschijn te komen. Op een gegeven moment werd het duidelijk dat ik zelf de verantwoordelijkheid draag voor mijn ervaringen in het leven en dat ik het beste uit deze ervaringen wil halen. Ik heb geleerd hoe ik de lagere frequenties, die door angsten ontstaan, kan transformeren naar liefde.

Dit ging niet over één nacht ijs. Volharding, doorzettingsvermogen, discipline en vooral niet te vergeten zelfliefde heeft mij verder gebracht. De ‘Adem van Leven met Compassie’ is de basis geworden van transformatie en transmutatie.

Authenticiteit is ontwaakt en is een kracht gebleken in dienstbaarheid voor mijzelf, anderen en voor de Aarde. Multidimensionale delen van Sinka, die mij leiden naar authentiek leven ontwaken en zorgen er vooral voor dat ik mijn soevereiniteit erken en in mijn leven tot expressie breng.

Dit is een weg die nooit klaar is!

Dagelijks is er een ontdekking te vinden op de reis naar meesterschap. De basis in het werk dat ik naar buiten breng is het Goddelijk Vrouwelijke, zoals het Sophia Christusbewustzijn, waarin de mannelijke vorm van het Christusbewustzijn is ingesloten. Dit alles met de intentie om in verbinding te zijn met de Bron. Er is een samenwerking tussen de Elementalen: Engelen, Aartsengelen, draken, eenhoorns e.a.

Sinka 't Hooft-Benne
Volg mij op Social Media:

Marcos training en Opleiding

Na vele zelfsstudies, cursussen en workshops, heb ik 6,5 jaar bij Marcos Training & Opleiding een intensieve ontwikkeling doorgemaakt tot het moment dat ik wist dat ik klaar was voor de volgende stap.

Crimson Circle

Na meerdere jaren bij de Crimson Circle heb ik uiteindelijk het materiaal zelf een aantal jaren gefaciliteerd. Met als specialiteit the Sexual Energy School, heel simpel uitgelegd “voor een nieuwe balans van mannelijk en vrouwelijk”.

Ohamah School

Wat een zegen! In workshops Samen Zijn met Norma Delaney en Garret Annofsky en 4 maal in de 5-daagse Ohamah School. Ontvangen en meegaan met de stroom van de Ziel. Met liefde, eer en dankbaarheid in verbinding met Quan Yin, Ohamah en andere Geascendeerde Meesters.

Extra Terrestrial Healing

Geheel onverwacht ben ik de opleiding gaan volgen over Extra Terrestrial Healing als  Master Practioner bij Beyond Medicine. Waar ik geleerd heb in overgave te gaan en een begin heb gemaakt om te vertrouwen waar ik mee verbonden ben.

Learning Light Language

Meerdaagse over het leren van Lichttaal bij Jamye Price opgevolgd met een online programma, waarna ik mij ben gaan focussen op de verdere ontwikkeling van mijn eigen authentieke en soevereine gaven en talenten.

Zelfstudie

Door de jaren heen heb ik mij verder ontwikkeld met verschilende zelfstudies. Over Sophia Drakenstam, Ascentie, Christusbewustzijn, Heilige Geometrie, Extra Terrestrial Healing, Elementalen zoals Engelen, Draken, Eenhoorns e.a. Lemurië en Atlantis, Lichttaal, Andes Shamanisme en meer…

Hoe klanten mij ervaren

“Uitgelijnd met hogere doel”

In de Lichttaal combineert Sinka de wonderlijke kwaliteit van een onschuldig en spelend kind met haar natuurlijke stroom van Licht Liefde. Ik voelde de elementen van Aarde, Water, Vuur en Lucht diep in mij vibreren met de vernieuwde harmonie. Ik werd vanuit mijn cellen uitgelijnd met mijn hogere doel.

Nicoletta Sandu

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Loop jouw weg en ik kijk met je mee!