Over Sinka en CAS&L

"Iedereen is ontstaan uit een Godsvonk van de Bron en heeft het volledige potentieel tot zijn beschikking."

Over Sinka

De ascentiereis van Sinka is lang geleden begonnen. Dit heeft haar mooie en minder mooie ervaringen gebracht. Ze heeft inmiddels geleerd dat juist de minder mooie ervaringen geschenken bevatten. En door deze geschenken te ontvangen en uit te pakken blijken er meermaals diamanten tevoorschijn te komen. Op een gegeven moment werd het haar duidelijk dat ze zelf de verantwoordelijkheid draagt voor haar ervaringen in het leven en dat ze het beste uit deze ervaringen wilt halen. Ze heeft geleerd hoe ze de lagere frequenties, die door angsten ontstaan, kan transformeren naar liefde.

Dit ging niet over één nacht ijs. Volharding, doorzettingsvermogen, discipline en vooral niet te vergeten zelfliefde heeft haar verder gebracht. De ‘Adem van Leven met Compassie’ en later de transformerende Lichttaal die via haar tot expressie wordt gebracht, is de basis geworden van transformatie en transmutatie.

Authenticiteit is ontwaakt en is een kracht gebleken in dienstbaarheid voor haarzelf, anderen en voor de Aarde. Multidimensionale delen van Sinka, die haar leiden naar authentiek leven, ontwaken en zorgen er vooral voor dat ze haar soevereiniteit erkent en in haar leven tot expressie brengt.

Dit is een weg die nooit klaar is!

Centrum Authenticiteit Soevereiniteit & Lichttaal

Dagelijks is er een ontdekking te vinden op de reis naar meesterschap. De basis in het werk dat ze naar buiten brengt via Centrum Authenticiteit Soevereiniteit & Lichttaal (CAS&L) is het Goddelijk Vrouwelijke, zoals het Sophia Christusbewustzijn, waarin de mannelijke vorm van het Christusbewustzijn en het Galactische Christusbewustzijn is ingesloten.  

Het is haar intentie om in verbinding te zijn met haar uitgelijnde multidimensionale delen van de Bron. In samenwerking met deze delen, zoals onder andere Engelen, Aartsengelen, Draken, Eenhoorns en Sterrenwezens brengt zij via Bron verbindingen een liefdevolle energie die helend en vooral transformerend is. Zij moedigt je aan om via zelfliefde meer van jezelf te ontvangen. Leert je hoe je telkens weer opnieuw deze verbinding kunt maken en begeleidt en ondersteunt je tijdens deze ontdekkingsreis met Lichttaal transmissies en Coaching.

Sinka 't Hooft-Benne

Marcos training en Opleiding

Na vele zelfsstudies, cursussen en workshops, heb ik 6,5 jaar bij Marcos Training & Opleiding een intensieve ontwikkeling doorgemaakt tot het moment dat ik wist dat ik klaar was voor de volgende stap.

Crimson Circle

Na meerdere jaren bij de Crimson Circle heb ik uiteindelijk het materiaal zelf een aantal jaren gefaciliteerd. Met als specialiteit the Sexual Energy School, heel simpel uitgelegd “voor een nieuwe balans van mannelijk en vrouwelijk”.

Ohamah School

Wat een zegen! In workshops Samen Zijn met Norma Delaney en Garret Annofsky en 4 x in 5-daagse Ohamah School. Ontvangen en meegaan met de stroom van de Ziel. Met liefde, eer en dankbaarheid in verbinding met Quan Yin, Ohamah en andere Geascendeerde Meesters.

Extra Terrestrial Healing

Geheel onverwacht ben ik de opleiding gaan volgen over Extra Terrestrial Healing als  Master Practioner bij Beyond Medicine. Waar ik geleerd heb in overgave te gaan en een begin heb gemaakt om te vertrouwen waar ik mee verbonden ben.

Learning Light Language

Meerdaagse over het leren van Lichttaal bij Jamye Price opgevolgd met een online programma, waarna ik mij ben gaan focussen op de verdere ontwikkeling van mijn eigen authentieke en soevereine gaven en talenten.

Stargate Experience

Vanaf 2022 volg ik livestreams van Stargate Experience waar Prageet Harris en Julieanne Conard beide Alcazar channelen. Ik begon met “Into the Void” en “Renewal” en dat bracht zoveel integraties en transformaties teweeg dat ik sindsdien met de Stargate en andere heilige geometrische vormen werk. Inmiddels vele livestreams en integraties verder ben ik in oktober 2023 zelf aanwezig geweest bij de bijeenkomst in Kos, Griekenland.

Zelfstudie

Door de jaren heen heb ik mij verder ontwikkeld met verschilende zelfstudies. Over Sophia Drakenstam, Ascentie, Christusbewustzijn, Heilige Geometrie, Extra Terrestrial Healing, Elementalen zoals Engelen, Draken, Eenhoorns e.a. Lemurië en Atlantis, Lichttaal, Andes Shamanisme en meer…

Hoe klanten Sinka ervaren

“Uitgelijnd met hogere doel”

In de Lichttaal combineert Sinka de wonderlijke kwaliteit van een onschuldig en spelend kind met haar natuurlijke stroom van Licht Liefde. Ik voelde de elementen van Aarde, Water, Vuur en Lucht diep in mij vibreren met de vernieuwde harmonie. Ik werd vanuit mijn cellen uitgelijnd met mijn hogere doel.

Nicoletta Sandu

Wil jij samen-werken aan een oplossing voor jou?

Loop jouw weg en “wij” kijken met je mee!

Vraag een Zielentransmissie aan

Wat fijn dat je een Zielentransmissie aan wilt vragen.
Vul volledige naam, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres in van degene voor wie het is en verzend het formulier.

Het bericht is met succes verzonden. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om door te geven wanneer de transmissie te verwachten is en hoe de betaling te regelen.