Home » Blog » Ademhaling » Kosmisch Goddelijke Stroom – “Just Breathe”
Kosmisch Goddelijke Stroom - Just Breathe

Kosmisch Goddelijke Stroom – “Just Breathe”

door | 19 apr, 2022 | Ademhaling, Soevereiniteit

Van creatie naar manifestatie

Het is de Kosmische Goddelijke Stroom die creatie en manifestatie bij elkaar brengen. Maar zonder de diepe adem van Liefde, compassie en neutraliteit is polariteit die bepaald waar de wind heen waait. En dié wind is mind gedreven. Terwijl juist de wind zelf de route wilt bepalen, want dan gaat het volgens de Kosmisch Goddelijke Stroom waar creatie en manifestatie bij elkaar komen. En juist hierdoor worden transformatie en transmutatie mogelijk voor de verandering van de realiteit.

“Just Breathe”

Al lange tijd hoor ik bij tijd en wijle “Just Breathe”. Het zijn momenten van integratie, contact maken met neutraliteit. Hierdoor kan de energie gaan stromen volgens de intentie waarvoor gekozen is en kan creatie zijn begin maken. Vaak zijn het momenten waar een vraag in de ether is losgelaten over een situatie of een moment van “niet weten”. En ALTIJD komt er een antwoord in de vorm van weten. Of zoals in dit voorbeeld een ondersteuning om mij erop te wijzen dat de Adem nodig is voor verandering van de realiteit. Kortom de creatie en manifestatie van een nieuwe realiteit.

Je openen voor dat wat klaar ligt

….. wanneer mij “Just Breathe” wordt ingefluisterd neem ik een moment van rust en kies ik voor ontspanning. Al ademend ontstaat er die rust en ontspanning waardoor ik mij kan openen voor dat wat klaar ligt, een antwoord, een inzicht of bewustwording. Zelfs een Zielen Song die mijn frequentie verhoogd waardoor balans ontstaat in de Liefde van het moment. Het gaat weer stromen en zelfheling via transformatie en transmutatie is dan het antwoord via de Adem. Een nieuwe realiteit wordt mogelijk.

Adem diep in en uit

Wil je contact met jouw Kosmisch Goddelijke Stroom. Neem dan even een moment voor jezelf en adem een aantal keer diep in en uit. Maak contact met je voeten op de vloer en blijf in contact met je lichaam. Laat de adem tot diep in je buik stromen en ontspan bij elke uitademing een beetje meer. Begin dan liefde in te ademen en alles wat niet meer dienstbaar is los te laten en uit te ademen….. Ontspan en ontvang. Laat je verrassen.

Wil je iemand naast je die met je meekijkt. Je bent van harte Welkom.

Met Liefde
Sinka

Over Sinka

Sinka 't Hooft-Benne

Sinka is verbonden met Heilige Geometrie, Geascendeerde Meesters en de Elementale Rijken, waaronder, Engelen, Draken, Eenhoorns e.a.

Zij brengt Lichttaal tot expressie die helend, verhelderend, bewustvormend, coderend en informerend is.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin