Multidimensionale Ascentie Coaching Numansdorp

Ontdek alles over Multidimensionale Ascentie Coaching in Numansdorp

Centrum Authenticiteit Soevereiniteit & Lichttaal Numansdorp

Er is op een natuurlijke manier Lichttaal bij Sinka ontstaan door het integreren en volledig omarmen van haar multidimensionale delen in haar leven. In contact met de hogere frequenties gaat zij hiermee resoneren en komt er Lichttaal door haar heen die het multidimensionale wezen, zo ook alle mensen, kan gebruiken voor heling en bewustwording. De liefdevolle maar ook duidelijke informatie van de Lichttaal wordt via Licht overgedragen. Het brengt je in contact met jou eigen multidimensionale delen die de vele lagen van deze multidimensionale taal direct met jou ziel communiceren.
De Lichttaal komt op authentieke wijze via Sinka als soeverein wezen door in woord, gezang, signalen en tekens.
Je bent welkom om te komen ervaren wat er in jou als authentiek soeverein wezen zal ontwaken.

Multidimensionale Ascentie Coaching Numansdorp

“Jou horen zingen zet wat in gang”

Het ging nog niet echt lekker met me toen ik jouw video bekeken en beluisterd heb. Mijn borstgebied speelde op en ik voelde dat er aan mij gevraagd werd of daar op “gewerkt” mocht worden. Dat heb ik toegestaan zonder dat ik op dat moment meer wist en heel bewust ervaarde. Daarna ben ik ineens stappen gaan zetten.
Ik voel nu vertrouwen en heb ook een lach op mijn gezicht. Vanochtend heb ik nog een keer geluisterd. Jou horen “zingen” zet voor mij wat in gang. Dank je wel dat je met me wilde delen. Op het juiste moment…

Moniek

“Een verschuiving van sfeer/dimensie”

Vanaf het begin was er een gevoel van omarming, zo liefdevol dat er spontaan tranen in mijn ogen waren. Even later voelde ik wervelingen van energie. Weer een moment later ontroering en tegelijkertijd een soort van afscheid nemen van wat was. Af en toe was er een lichaamsdeel wat verschoof terwijl ik daar geen beweging voor maakte, of het vanzelf plaatsvond. Er was een verschuiving van sfeer/dimensie waar ik in terecht kwam. Later weer momenten van ontroeringen en gevoel van zo ontspannen in mezelf te zijn.

Anna

Multidimensionale Ascentie Coaching

Bij Multidimensionale Ascentie Coaching Numansdorp word je gefacilieerd naar authentiek en soeverein leiderschap met Lichttaal. Het is een één worden met jezelf met behulp van de ademhaling en het ontvangen van de informatie en coderingen die in Lichttaal als hogere frequenties aanwezig is. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van Lichttaal- en drakenkaarten om het verstand mee te nemen in bewustwording en verandering.

Of vraag een Zielentransmissie aan. Hierbij wordt op afstand een Lichttaal transmissie voor de Ziel gemaakt en ontvang je deze als een mp3 bestand via email. Door deze meerdere keren te beluisteren ga je door meerdere lagen heen die de Lichttaal bevat en ontstaat er op een natuurlijke manier verandering van bewustzijn en gedrag. Je komt meer in contact met je ziel waardoor je meer authenticiteit ontwikkelt en in contact komt met jouw soevereine aard.

Tevens is het mogelijk een Bewuste Ademsessie in te plannen, waarbij ook Lichttaal doorkomt. Dit is een combinatie van gesproken woord met Lichttaal momenten voor de Ziel. Je wordt begeleidt in de ademhaling en we laten ons verrassen waar het heen gaat.

Prijzen Multidimensionale Ascentie Coaching Numansdorp

Neem ook even contact op als je voelt dat dit iets voor jouw kan betekenen maar je deze bedragen op dit moment niet kunt betalen.

Centrum Authenticiteit Soevereiniteit & Lichttaal

Bachstraat 51
3281 VA Numansdorp, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31642936253
E-mail: sinka@centrum-asl.nl
URL: https://centrum-asl.nl/
Fiscaal nummer: NL003111744B23
Kamer-van-Koophandelnummer: 76624803
Prijsindicatie: $$$
MaandagGesloten
Dinsdag14:00 - 17:00
Woensdag09:30 - 17:00
Donderdag09:30 - 17:00
Vrijdag09:30 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

“tijdens deze Lichttaal transmissie, het shifte”

Ik wil één sessie onder de aandacht brengen, over een groot issue waar ik al zolang ik mij kan herinneren last van heb, eindelijk eindelijk verdwenen is. Iets wat mijn leven ernstig beïnvloedde. Ik wil deze sessie uitlichten, omdat ik eigenlijk nooit gedacht had dat deze speciale kwestie ooit opgelost kon worden. Ik heb al vele jaren geprobeerd het op te lossen, dacht dat er situaties zijn, patronen die ik gewoon geaccepteerd heb en mee leef die niet geheeld kunnen worden. En dan tijdens deze ene Lichttaal transmissie, het shifte.

Nicole

“in mijn beleving bleef ik zinken, heel diep wegzakken”

Er was weer een hoop gekriebel in mijn buik, rondom de buikwond. Deze keer was het niet zo lang dan de andere keren. Verder was er rust, heel veel rust, een bed van lucht. Er was weer veel warmte, weer voelde mijn ene been warmer dan de andere. In mijn beleving bleef ik zinken, helemaal lekker wegzakken, heel diep, therapeutisch gewoon. Heerlijk!

Gerard

Multidimensionale Ascentie Coaching Numansdorp

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Multidimensionale Ascentie Coaching sessie in Numansdorp.

1 + 6 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Vraag een Zielentransmissie aan

Wat fijn dat je een Zielentransmissie aan wilt vragen.
Vul volledige naam, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres in van degene voor wie het is en verzend het formulier.

Het bericht is met succes verzonden. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om door te geven wanneer de transmissie te verwachten is en hoe de betaling te regelen.