Persoonlijke Zielentransmissie

Persoonlijke Zielentransmissie

In de vorm van Licht wordt liefdevolle en duidelijke informatie via Lichttaal overgedragen. Bij een persoonlijke Zielentransmissie wordt een geluidsopname gemaakt die informatie, sleutels en coderingen bevat voor jou persoonlijke ontwikkeling. Het brengt je via jouw Hogere Zelf in contact met jouw Ziel. Via dit contact worden op gepaste wijze deze informatie, sleutels en coderingen bij jou geactiveerd. Jouw Hogere Zelf en Ziel weten wat jouw zielenwens is, wat jij aankan en hoe dat het beste bewerkstelligd kan worden. Het enige wat jij dient te doen is je open te stellen, te ontvangen, te luisteren wat de boodschap is en misschien wachten op het juiste moment voor actie. Jij bent degene die jouw leven vorm geeft en zij geven jouw een duwtje richting bijvoorbeeld het hoogste goed, als dat jouw keuze is.

ZIELENDOEL
Resoneren

Lichttaal voor heling en bewustwording

In contact met de hogere frequenties gaat Sinka hiermee resoneren en komt er Lichttaal door haar heen die de mens kan gebruiken voor heling en bewustwording. De Lichttaal komt op authentieke wijze via Sinka als soeverein wezen door in woord, gezang, signalen en tekens.
De essentie van een ieder heeft een eigen trilling, is authentiek. Deze trilling is de trilling van de wezenskern, de ziel. Via deze transmissie zal je geïnspireerd worden zielenkeuzes te volgen. Maar ieder mens heeft een vrije wil, je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Als je iets niet wilt, zal je ziel dit respecteren. Jij bent de dirigent en je ziel zal je ondersteunen als de keuzes die je maakt vanuit een diep verlangen gemaakt worden.

Lichttaal transmissie voor de Ziel

De Lichttaal transmissie voor de Ziel wordt op afstand gemaakt en ontvang je als een mp3 bestand via email. Door deze meerdere keren te beluisteren ga je door meerdere lagen heen die de Lichttaal bevat en ontstaat er op een natuurlijke manier verandering van bewustzijn en gedrag. Je komt meer in contact met je ziel waardoor je meer authenticiteit ontwikkelt en in contact komt met jouw soevereine aard.
De Lichttaal transmissie wordt makkelijker en dieper ontvangen als je het luisteren combineert met de Bewuste Adem. 

Tevens is het mogelijk een Bewuste Ademsessie in te plannen, waarbij ook Lichttaal doorkomt. Dit is een combinatie van gesproken woord met Lichttaal momenten voor de Ziel. Je wordt begeleidt in de ademhaling en we laten ons verrassen waar het heen gaat.

LET OP! Deze transmissie wordt op afstand gemaakt en is zonder coaching. Wil je er toch graag coaching bij ontvangen nadat je de opname geluisterd hebt is dat natuurlijk mogelijk. Neem dan even contact met mij op.

“Daarna ben ik stappen gaan zetten. Ik voel nu vertrouwen en heb ook een lach op mijn gezicht”

Zielentransmissie 160x240

“De klanken klonken helemaal niet vreemd. Ik kon mezelf er helemaal in onderdompelen”

“Jou horen zingen zet wat in gang”

Het ging nog niet echt lekker met me toen ik jouw video bekeken en beluisterd heb. Mijn borstgebied speelde op en ik voelde dat er aan mij gevraagd werd of daar op “gewerkt” mocht worden. Dat heb ik toegestaan zonder dat ik op dat moment meer wist en heel bewust ervaarde. Daarna ben ik ineens stappen gaan zetten.
Ik voel nu vertrouwen en heb ook een lach op mijn gezicht. Vanochtend heb ik nog een keer geluisterd. Jou horen “zingen” zet voor mij wat in gang. Dank je wel dat je met me wilde delen. Op het juiste moment…

Moniek

“Een verschuiving van sfeer/dimensie”

Vanaf het begin was er een gevoel van omarming, zo liefdevol dat er spontaan tranen in mijn ogen waren. Even later voelde ik wervelingen van energie. Weer een moment later ontroering en tegelijkertijd een soort van afscheid nemen van wat was. Af en toe was er een lichaamsdeel wat verschoof terwijl ik daar geen beweging voor maakte, of het vanzelf plaatsvond. Er was een verschuiving van sfeer/dimensie waar ik in terecht kwam. Later weer momenten van ontroeringen en gevoel van zo ontspannen in mezelf te zijn.

Anna

Testmodus staat aan, dit kan worden uitgeschakeld vanuit de funnel instellingen in het admin dashboard.