Coaching Numansdorp

Ontdek alles over Ascentie Coaching in Numansdorp

Coaching Numansdorp

Centrum Authenticiteit Soevereiniteit & Lichttaal Numansdorp

Ben je op zoek naar een eerlijk antwoord op je vragen. Wil je ontdekken wat de volgende stap is in jouw persoonlijke ontwikkeling. Heb je behoefte aan een luisterend oor die kritisch luistert en opbouwende feedback geeft. Wil je zelf de antwoorden in jezelf gaan ontdekken en de wijsheid die in je aanwezig is ervaren.
Sta je open voor een nieuwe onconventionele aanpak en wil je ontdekken wat Lichttaal voor je in beweging kan zetten, een beweging die niet bedacht kan worden, maar ontstaat door het toe te staan. Een verandering die misschien nog niet zichtbaar is, maar wel al in jouw aanwezig is en zich wil manifesteren!
Met uitzicht op een breder perspectief en nieuwe waarheden die een nieuwe toekomst beloven.

 

“Verandering begint en eindigt in jezelf”

“zomaar een geluksgevoel”

Van het éne naar het andere moment zomaar een geluksgevoel en daarna een verdrietig gevoel, zonder dat het mij overnam. Ik wist dat het ging om een vertrekt/afscheid. En daarna een ontroering. Mijn rug en ruggewervel werd warm en ik voelde tintelingen over heel mijn lichaam.

“in mijn beleving bleef ik zinken”

Ik ervaarde een diepe val en dat was rustgevend. Alles werd paars en ervaarde heel veel rust. Ik kreefg herinneringen uit mijn jeugd. Het voelde rustig en voldaan. In mijn beleving bleef ik zinken, lekker wegzakken, heel diep.

Coaching Numansdorp

Bij Centrum Authenticiteit Soevereiniteit & Lichttaal, Coaching Numansdorp word je begeleidt en gefaciliteerd naar meer authenticiteit en eigenheid. Een ieder is uniek en juist die uniciteit wordt bekrachtigd door de balans te herstellen, waardoor je meer in contact komt met jouw eigen manier van leven. Een leven dat ontstaat door je los te maken van opgelegde overtuigingen en op ontdekkingsreis te gaan naar meer leven op het gevoel dat van binnenuit komt, vanuit het weten wie jij bent en daar op te vertrouwen. Jij bent goed zoals je bent en mag dat aan de Wereld laten zien.

Bij Centrum Authenticiteit Soevereiniteit & Lichttaal wordt door Sinka Lichttaal tot expressie gebracht. Lichttaal wordt ook wel de Taal van de Ziel genoemd. De informatie en coderingen worden direct naar jouw Hogere Zelf gecommuniceerd en gaat voorbij aan het denken. De helende kracht zit in het in balans brengen van aanwezig onbalans ongeacht op welk vlak. Dit kan lichamelijk, mentaal, geestelijk of spiritueel zijn uitwerking hebben.

Kom …… als je meer van jezelf wilt ontdekken naar Centrum Authenticiteit Soevereiniteit & Lichttaal.

Wil je eerst even kennismaken en persoonlijk je vragen stellen, kan dat via een telefonisch intake gesprek.

Prijzen Ascentie Coaching Numansdorp

Neem ook even contact op als je voelt dat dit iets voor jouw kan betekenen maar je deze bedragen op dit moment niet kunt betalen.

Centrum Authenticiteit Soevereiniteit & Lichttaal

Bachstraat 51
3281 VA Numansdorp, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31642936253
E-mail: sinka@centrum-asl.nl
URL: https://centrum-asl.nl/
Fiscaal nummer: NL003111744B23
Kamer-van-Koophandelnummer: 76624803
Prijsindicatie: $$$
MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 17:00
Woensdag09:30 - 17:00
Donderdag09:30 - 17:00
Vrijdag09:30 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

“het was iets dat mijn leven ernstig beïnvloedde en het shifte”

ik had eigenlijk gedacht dat deze speciale kwestie nooit opgelost kon worden. Vele jaren heb ik geprobeerd het op te lossen, dacht dat ik de patronen die ik gewoon geaccepteerd had niet geheeld kunnen worden. En dan tijdens deze ene Lichttaal transmissie, het shifte.

“jouw gezang zet wat in gang”

Er werd gevraagd of erop mijn borstgebied “gewerkt” mocht worden. Had geen idee wat er ging gebeuren, ik heb het toegestaan. Daarna ben ik stappen gaan zetten met het gevolg dat ik nu vertrouwen voel en een lach op mijn gezicht heb. Een paar dagen later nog een keer geluisterd, jouw gezang zet wat in gang!

Coaching Numansdorp

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een  Ascentie Coaching sessie in Numansdorp.

12 + 9 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Vraag een Zielentransmissie aan

Wat fijn dat je een Zielentransmissie aan wilt vragen.
Vul volledige naam, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres in van degene voor wie het is en verzend het formulier.

Het bericht is met succes verzonden. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om door te geven wanneer de transmissie te verwachten is en hoe de betaling te regelen.